Fórum

Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.

Rostlina Předmět Souhrn
  dotaz na množeni Prosím o radu zakoupila jsem si za 700 Kč 1tuto rostlinu je přenádherná a ráda bych si ji rozmnožila...
Ficus carica
(Fíkovník smokvoň)
ficus Tento fikovnik samozrejme, ze muzeme prezimovat venku, ale idealni je ho zakryt chvojim ci pytlovino...
Huernia aspera Huernia Aspera Dobrý den, potřebuji poradit jak správně pěstovat Huernia Aspera. Děkuji...
Peperomia filicaulis dotaz Dobrý deň, chcela by som sa len spýtať, či mi neviete poradiť, kde by som našla informácie o týcht...
Araucaria heterophylla
(Blahočet ztepilý)
Araucaria Máme doma již asi 25 letý strom, který má výšku cca 2,5m. Skoro již dosahuje strop našeho obývacího ...
Epipremnum Re: scindapsus Doporučuju přihnojit Krystalonem. Bude narůstat velkým tempem. Můj rekord je asi 15m kolem pokoje u ...
Adansonia
(Baobab)
Re: iformace o koupi Minulý rok o prázdninách jsem koupil semínka v pražský botanický zahradě ve vchodu do Fatamorgany. M...
Crossandra
(Krosandra)
dotaz Dobrý den Rád bych věděl, zda-li je tato květina vhodná pro alergiky? Děkuji a s pozdravem Mirek V...
Epipremnum scindapsus Chci tuto liánu pěstovat na kmínku.Po namnožení a zasazení(minulý rok) se přijala,trochu narostla,al...
Adansonia
(Baobab)
iformace o koupi Dobrý den, prosím o informace o koupi baobabu. ...
Mimosa
(Mimóza)
Mimoza Mám semínka mimozy mikrophyla a zajímalo by mně jak ji pěstovat....
Euphorbia tirucalli
(Pryšec tužkovitý)
Pomoc.. Tuto rostlinu jsem zakoupil v květinářství, kde mi nebyli schpni ani říci název. je až s podivem že ...
Juniperus procumbens
(Jalovec poléhavý)
Re: množit JUNIPERUS A zkoušel jste utrhnout větvičku a zasadit do země? Zakořenění může trvat docela dlouho. Navíc je dů...
Juniperus procumbens
(Jalovec poléhavý)
množit JUNIPERUS Nedaří se mi namnožit JUNIPERUS PROCUMBENS NANA, poradíte mi?...
Lithops
(Živé kameny)
Živé kameny Dobrý den velice mě zaujaly tyto živé kameny a měla bych zájem je doma pěstovat jen nevím kolik to s...
Pelargonium
(Pelargónie)
škůdce muškátů V truhlících s muškáty se objevily světlehnědé kuličky o průměru 2-4 mm /vajíčka/ a bílé larvy žerou...
  Re: Název Děkuji, opraveno....
Mammillaria yaquensis Re: Název Děkuji, opraveno....
  Název Na fotce je MML. carnea. I ta už je sotva jako pouhá forma pod MML. magnimamma... MML. roseoalba n...
  Název Na fotce je zase MML.yaquensis... MML.thornberi ani neexistuje......

nejnovější 164 165 166 167 168 169 nejstarší

© Aleš Kyral 2007 - 2025                 DONATE / příspěvek na provoz stránek